Kerstuitje PeeGeeBee Zorg 2017
February 19, 2018

Brain Blocks deel III – Therapeutisch inzetten

Vrijdag 30 maart 2018 stond het laatste deel van de 3 daagse cursus/ training gepland. Therapeutisch inzetten waarbij de verdiepingsslag gemaakt word tussen het hoofd en lichaam. Met als doel te onderzoeken waar de beleving van de cliënt zit, waar de overlapping is tussen hoofd en lichaam om meer bewustwording van denken, voelen, doen en handelen te creëren wat voor veel mensen met problematieken al lastig is.

Ook deze dag stond weer vooral in het teken van luistern, oefeningen, zelf ervaren, rollenspellen op eigen casussen wat deze cursus zo leuk maakt. Vol enthousiasme stond het team de hele dag klaar om ons iets mee te geven qua informatie, bij te staan in de rollenspellen maar ook zelf voordoen hoe zij zelf te werk gaan met casusvoorbeelden.

Brain Blocks bied aan alle deelnemers die alle 3 de delen gevolgd hebben de mogelijkheid om een ambassadeursverslag te schrijven. Bij goedkeuring word je 3 jaar lang als organisatie op hun website vernoemd met als doel dat mensen je kunnen vinden in de regio als zij op zoek zijn naar iemand die met Brain Blocks werkt. Hier zal PeeGeeBee Zorg de komende periode aandacht aan besteden zodat we na verslaglegging te vinden zijn op de website van In beweging.

Voor meer nieuws houd Facebook en de website in de gaten.