Brain Blocks II – Communicatie
June 15, 2017
Brain Blocks deel III – Therapeutisch inzetten
April 19, 2018

Kerstuitje PeeGeeBee Zorg 2017

Net als vorig jaar hadden we ook dit jaar aan de hand van de ideeën van onze cliënten het kerstuitje vorm gegeven. Wat we daarbij belangrijk vinden is saamhorigheid en vooral gezelligheid.
Ook dit jaar hebben we één van onze cliënten een stukje laten schrijven over hoe ze het hebben gehad. Zoals jullie lezen hoef ik hier niet meer veel aan toe te voegen en kunnen we weer zeggen dat het weer een succes was:

 

“We begonnen met de middag eten bij de wok. Iedereen pakte waar hij/ zij zin in had zoals bijvoorbeeld soep, garnalen, verschillende groenten veel soorten fruit en dan kon je nog kiezen of je het op de plaat wilde of in de wok. Keuze genoeg ook veel verschillende toetjes voor op het einde. Volgens mij had ‘t iedereen wel gesmaakt.

Daarna gingen we nog naar Heerlen, daar zou eigenlijk een kerstmarkt zijn. Maar eenmaal daar aangekomen was er niks te doen!
Dus nadat we iets gedronken hadden besloten we last minuut om een uurtje te gaan bowlen in Kerkrade bij Bowlo.
Eerlijk gezegd had ik dit al jaren niet meer gedaan. Maar toch ging het niet slecht, bij niemand eigenlijk. Zelf zou ik niet meer durven te zeggen wie er won, maar dat was niet belangrijk.

Het was leuk en dat was de hoofdzaak. Daarna werden we naar huis gebracht!”